Sütik használata

Weboldalunk sütiket használ, így segít nekünk anonim módon használati statisztikát gyűjteni az oldal teljesítményének növelése érdekében.

Kérjük, hagyja figyelmen kívül ezt az üzenetet, amennyiben egyetért a használattal. Kattintson az alábbi linkekre, ha több információt szeretne megtudni a használt sütikrõl illetve arról, hogy hogyan állíthatja be a sütihasználatot.

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelemről szóló tájékoztatás Egyszerűen és lényegre törően
Cégünkről és weboldalunkról

Mi, a BSH Kft. (1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28.) üzemeltetjük ezt a weboldalt. Cégünkkel kérjük a cégadatok oldalon feltüntetett elérhetőségeken vegye fel a kapcsolatot.
Elérhetőségi adataink a cégadatok oldalon találhatók
Alapelveink

Adatainak védelmét nagyon komolyan vesszük. Adatait ennek megfelelően nagy odafigyeléssel és a vonatkozó adatvédelmi törvényeket szigorúan betartva kezeljük. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos kockázatok elkerülésére szervezeti és műszaki biztonsági intézkedéseket tettünk valamennyi weboldalunk védelmére. A cégünket a weboldal szolgáltatásában támogató partnereknek is be kell tartaniuk ezeket az előírásokat..
Cégünk és partnereink a legújabb műszaki biztonsági intézkedéseket teszi meg az adatai védelme érdekében
Cégünk alapvetően az alábbiakat naplózza

Személyazonossága felfedése nélkül használhatja weboldalunk bármely olyan területét, amelyhez nem szükséges belépni. A weboldal minden jellegű használatát a szokásos módon naplózzuk a támadások megelőzése, hibák elhárítása és a biztonsági események kivizsgálása érdekében. A naplózott adatokról bővebb tájékoztatást talál a „Hogyan dolgozzuk fel az Ön adatait” című részben.
Milyen engedélyeink vannak az Ön adatainak feldolgozására

Tiszteletben tartjuk az Ön személyes adatait. Ezért csak akkor dolgozzuk fel az adatait, ha erre engedélyünk van. Ezen információk végén megtalálja az adatfeldolgozás alapját képező lényeges, törvény szerint kötelező felhatalmazásokat. Természetesen Ön is engedélyezheti az adatainak feldolgozását, ha weboldalunkon bejelöli a vonatkozó adatfeldolgozást. Más esetekben azért dolgozzuk fel az Ön adatait, mert ezt törvény teszi lehetővé számunkra. Ha például Ön weboldalunkon keresztül ad le rendelést, akkor az adott szerződés teljesítéséhez feldolgozhatjuk az Ön adatait. Ugyanez vonatkozik arra az esetre, amikor olyan szolgáltatásokat vesz igénybe weboldalunkon, amelyekhez az Ön adatainak feldolgozása szükséges. Cégünk akkor is feldolgozhatja az Ön adatait, ha ehhez jogos érdeke fűződik. Erre egy példa az, amikor a weboldalunk hibamentes működése érdekében gyűjtünk naplóadatokat (beleértve a weboldal műszaki biztosítását). Bármely ilyen esetben tájékoztatjuk Önt. Bármely ilyen esetben tájékoztatjuk Önt a személyes adatainak megfelelő feldolgozásáról és természetesen bármely ilyen feldolgozás során az Ön érdekeit mindig figyelembe vesszük. Amennyiben bármely kérdése merülne fel a személyes adataival kapcsolatban, akkor a személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatos jogait megtalálhatja a jelen adatvédelmi tájékoztató végén.

A cégünk által érvényesített engedélyeket és azok alkalmazását a következő fejezetben ismertetjük. Adatainak a weboldalunkon történő gyűjtésének, feldolgozásának és felhasználásának módjáról (vagyis az adatfeldolgozás jellegéről, terjedelméről és céljáról) részletes tájékoztatást kaphat ugyanebben a fejezetben.

Mit kell még tudnia:

A 16. életévüket be nem töltött felhasználók csak szüleik vagy törvényes gyámjuk hozzájárulásával továbbíthatnak cégünknek személyes adatokat. Az alkalmazott adatvédelmi törvény különböző korhatárokat határozhat meg e tekintetben.

Weboldalunk tartalmazhat más weboldalakra mutató hivatkozást is, amelyeket nem mi biztosítunk. Cégünk nem befolyásolhatja az adatfeldolgozás módját ezeken a weboldalakon, valamint az adatvédelmi törvények rendelkezéseinek való megfelelésüket. Kérjük, tekintse meg az ezeken a weboldalakon található adatvédelemről szóló tájékoztatást.
Csak akkor dolgozzuk fel az adatait, ha erre engedélyünk van
Hogyan dolgozzuk fel az Ön adatait (weboldal bemutatása, naplók, cookie-k, nyomonkövetés, stb.) Ebben a részben bemutatjuk, hogy milyen adatokat dolgozunk fel, miközben a weboldalunkat használja, ideértve az ott nyújtott szolgáltatásokat is, és hogy ezeket az adatokat milyen célra használjuk fel.
Weboldal bemutatása, naplóadatok

A weboldal Ön böngészőjében történő megjelenítéshez, különféle technikai eszközöket használunk annak biztosítására, hogy az összes tartalom (szöveg, képek, videó stb.) mindig naprakész legyen. A felhasználói élmény, különösen a weboldal betöltési sebességének javítása érdelében műszaki szolgáltatókat is igénybe veszünk, akik lehetővé teszik számunkra a weboldal megjelenítéséhez szükséges tartalom biztosítását (úgynevezett „tartalomszolgáltatási hálózatok" vagy CDN). Ezek a CDN műszaki szolgáltatók a mi nevünkben tevékenykednek, és kötik őket a velük kötött szerződésekben szereplő utasítások. Az így összegyűjtött adatokat csak a weboldal tartalmának az internetes böngészőjében történő megjelenítésére használják, és a köztes tárolást követően a műszaki tartalom keretein belül törlésre kerülnek.

Valahányszor az Ön böngészője megnyitja weboldalunkat, műszaki okokból kifolyólag automatikusan adatokat (naplóadatokat) küld cégünk szerverére. Ezek közül egyes adatokat naplófájlokban tárolunk, például:

  • Hozzáférés dátuma
  • Hozzáférés időpontja
  • Weboldal címe
  • Használt HTTP protokoll verziószáma
  • Elért fájlok
  • Továbbított adatok mennyisége
  • Böngésző típusa és verziója
  • Operációs rendszer típusa
  • IP-cím (anonim módon)

A naplóadatok nem tartalmaznak személyes adatokat. A naplófájlokat csak eseménytől függően, szükség esetén, különösen a weboldalunk működésében jelentkező hibák elhárítása és a biztonsági incidensek kezelése érdekében elemezzük. Ezeket a naplóadatokat időbeli korlát nélkül tároljuk.

Szükség lehet továbbá az eszköz IP címének gyűjtésére is, például hibák orvoslása vagy biztonsági eseményekhez kapcsolódó bizonyítékok megőrzése érdekében. Ezeket az adatokat töröljük, miután a hibát elhárítottuk vagy a biztonsági incidenst teljes mértékben tisztáztuk, illetve ha az adatfeldolgozás eredeti célja más tényezők miatt már
teljesült. Biztonsági esemény esetén, ha szükséges, akkor a naplóadatokat a megengedett mértékben a vizsgálatot folytató hatóságoknak továbbítjuk.

Cégünk az ilyen, weboldal használatával összefüggésben gyűjtött adatoktól elkülönítve tárolja a naplóadatokat.
Az itt megadott adatok szükségesek a weboldal biztosításához, ideértve az ott nyújtott szolgáltatásokat, és lehetővé teszik a weboldal és szolgáltatásainak biztonságos használatát.
Regisztráció a weboldalunkon

A különböző szolgáltatások használatához regisztrálhat a weboldalunkon. A regisztrációs folyamat részeként az alábbi adatokat gyűjtjük és dolgozzuk fel:

Szükséges adatok:
  • Cím
  • Keresztnév és vezetéknév
  • Teljes postacím
  • E-mail-cím
  • Jelszó

Opcionális adatok:
  • Telefonszám
  • Mobiltelefonszám
  • Születési dátum
  • Hogyan talált meg minket
  • Beleegyezés a reklámok fogadására és a visszavonás lehetősége.

A regisztrált felhasználók adatait addig tároljuk, amíg a felhasználó nem törli a fiókját. A regisztrált felhasználók bármikor törölhetik a fiókjukat a felhasználói fiók beállításainál. A felhasználói fiók lehetővé teszi a felhasználók számára azt is, hogy bármikor módosítsák vagy töröljék a regisztrációkor megadott adatokat.
A regisztrált felhasználók további szolgáltatásokat és ajánlatokat vehetnek igénybe
Kényelmes regisztráció (Közösségi média bejelentkezési lehetőség)

A weboldalunkon való regisztrációkor választhatja a kényelmes regisztrációt is (vagy másképpen a közösségi média bejelentkezési lehetőséget). Ez számos közösségi hálózaton keresztül lehetséges. A regisztrációhoz átirányításra kerül az érintett közösségi média weboldalára, ahol a belépési adatok megadásával elvégezheti a regisztrációt. Ez összekapcsolja a közösségi hálózaton levő felhasználói fiókját a weboldalunkon levő felhasználói fiókjával. Összekapcsoláskor a közösségi hálózatból automatikusan megkapjuk a regisztrációhoz szükséges adatokat. Az érintett közösségi média adatvédelmi információi és használati feltételei alapján megtudhatja, hogy mely adatokat kapjuk meg a közösségi médiától. Ezek közül az adatok közül csak a nevét és e-mail címét dolgozzuk fel a szolgáltatás biztosítása érdekében.

A két felhasználói fiók összekapcsolásával, a közösségi médián való regisztrálás után már nincs szükség további regisztrációra a weboldalunkon. Egy erre vonatkozó cookie beállításra kerül az internet böngészőben, és a következő látogatáskor történő használatra.

A kényelmi regisztrációval összefüggésben tárolt adatokat kizárólag webhelyünk szolgáltatásainak, különösen a közösségi médián keresztül történő bejelentkezés biztosítására használjuk. A regisztrált felhasználók adatait addig tároljuk, amíg a felhasználói fiók törlésre nem kerül. Egy regisztrált felhasználó bármikor törölheti a fiókját a felhasználói fiók beállításainál. A felhasználói fiók lehetőséget kínál arra is, hogy a regisztráció során bevitt egyes adatokat bármikor megváltoztassa vagy törölje.
Kapcsolatfelvétel

Ha egy konkrét szerződéses viszony (pl. megrendelés) vagy regisztráció hiányában lép kapcsolatba velünk, akkor különféle, tisztán műszaki kapcsolatfelvételi lehetőségeket is kínálunk weboldalainkon keresztül, ideértve a kapcsolatfelvételi lehetőséget pl. (automatizált) csevegésen keresztül.

Az ilyen kapcsolatfelvétel esetén, a kérés feldolgozása érdekében kérhetünk Öntől személyes adatokat. Ez például lehet a neve, e-mail címe és minden más információ, mint például a kérésének vagy az üzenetének tárgya. Opcionálisan a postai címét és/vagy a telefonszámát is kérhetjük. A kért információkat annak érdekében gyűjtjük össze, hogy megfelelően tudjuk a kérését kezelni.

A nekünk átadott személyes adatokat kizárólag arra a célra használjuk fel, amelyre kapcsolatfelvételkor megadták nekünk - leginkább a kérésének a feldolgozására. Kifejezett jóváhagyás hiányában az adatokat nem használjuk fel más célra és nem adjuk át harmadik félnek. Ez alól kivételt képeznek - mivel erre szükség van a kérelme teljesítéséhez - azok a személyek és vállalatok (pl. helyi szolgáltatóvállalat), akik részt vesznek a kommunikáció létrehozásában és megválaszolják a kérését. Ha jogilag nincs tárolási kötelezettségünk, akkor a személyes adatait a kérés teljesítése után töröljük.
Ha kapcsolatba lép velünk, akkor az adatait csak a kérése feldolgozására használjuk fel.
Weboldalunk használata üzlet partnerként

Weboldalunkon üzleti partnereink számára különböző szolgáltatásokat és tájékoztatást nyújtunk az üzleti kapcsolat elősegítése érdekében. A termékinformációk és reklámanyagok mellett partnereink több együttműködési és/vagy rendelésfeldolgozó szolgáltatásokat vehetnek igénybe a weboldalunkon keresztül.

A weboldalunk speciális területein lévő tartalom elérése regisztrált üzleti partnerekre korlátozott. Általános szabályként az Üzleti partnerportálra való regisztráció a partnerweboldalunkon keresztül történik www.tradeplace.com . Egyes országokban közvetlenül cégünk általános weboldalán keresztül regisztrálhatnak. A weboldalon található Üzleti partnertartalom eléréséhez cégünkkel meglévő üzleti kapcsolatra van szükség.

Ha weboldalunkat üzleti partnerként használja, akkor csak a partnertörzsadatokat dolgozzuk fel, ideértve a korábbi üzleti kapcsolat előzményeit, valamint a tartalomban szereplő személyes adatokat, amelyeket a szolgáltatásokon keresztül (például a Teamspace-en keresztül) bocsátott rendelkezésünkre.

Ha igénybe veszi a házhozszállítási lehetőséget, akkor a megfelelő végfelhasználó szállítási címét is feldolgozzuk (kereszt- és vezetéknév, teljes postacím, telefonszám). Nem töröljük az üzleti partneradatokat és a tranzakciók adatait a folyamatban lévő üzleti kapcsolat alatt.

Természetesen kérésére tájékoztatjuk az Önről tárolt adatokról. Kérésére örömmel kijavítjuk vagy töröljük az esetlegesen Önről tárolt pontatlan vagy hibás adatokat, amennyiben az adatok törlését nem tiltják az ezekre az adatokra vonatkozó jogi előírások. Ennek igénylése érdekében használja a jelen adatvédelmi tájékoztató végén megjelölt elérhetőségeket.
A weboldalunkon elérhető tartalom és szolgáltatások támogatják az üzleti partnereinkkel fennálló üzleti kapcsolatokat
Hírlevél

Weboldalunk lehetővé teszi a hírlevelünkre való feliratkozást. Kettős választási folyamatot alkalmazunk annak ellenőrzésére, hogy az e-mail-cím tulajdonosa ténylegesen regisztrált-e a hírlevelekre. A hírlevélre csak akkor iratkozik fel valaki, ha az e-mail-cím tulajdonosa kifejezetten megerősítette a hírlevél aktiválását a visszaigazoló e-mailben található hivatkozásra kattintva. A kettős választási folyamat egyes szakaszait naplózzuk bizonyítási célokból.

A hírlevélkampányaink részeként, reklám és piackutatási célból elemzőeszközöket használunk a hírlevelünknek az Ön igényeihez való alakításához. Ebből a célból adatokat gyűjtünk és dolgozunk fel arról, hogy Ön hogyan használja fel az e-mailes hírlevelünket. Amikor megnyit egy tőlünk érkezett e-mail hírlevelet, akkor egy abban található fájl (úgy nevezett adatgyűjtő jel) kapcsolatba lép a kiszolgálóinkkal. Ez lehetővé teszi számunkra annak meghatározását, hogy a hírlevél meg lett-e nyitva, és ha igen, akkor a tartalmának melyik részére kattintottak rá. Emellett még műszaki információkat is gyűjtünk arról az eszközéről, amelyre az e-mail hírlevél betöltődik (pl. a betöltés időpontja, böngésző típusa és az operációs rendszer). Ezeket az adatokat kizárólag a hírlevélkampányunk statisztikai elemzésére használjuk fel.

Ha feliratkozik a hírlevelünkre, és ezáltal hozzájárulását adja a hírlevelek fogadásához, akkor az adatait kizárólag csak a hírlevelek küldésére használjuk fel, és elemezzük, hogy hogyan kezeli a hírlevelet. Ezt a hozzájárulását bármikor visszavonhatja. Az ezt szolgáló hivatkozás minden hírlevelünkben megtalálható. Adatbázisunkban feljegyezzük, hogy Ön leiratkozott a hírlevélről.
Kettős választási folyamatot alkalmazunk az e-mail-címe harmadik felekkel szemben védelme érdekében
Részvétel nyereményjátékon/promócióban

Ha nyereményjátékra/promócióra regisztrál, akkor az Ön által beküldött adatokat a nyereményjáték/promóció megrendezésére és a későbbi kapcsolattartás érdekében tároljuk és használjuk fel. Az ennek érdekében gyűjtött adatok az adott eseményoldalon való regisztrációs űrlaptól függenek.

Az Ön adatait töröljük, amikor már nincs rájuk szükség a nyereményjáték/promóció megrendezéséhez vagy későbbi kapcsolattartáshoz. Amennyiben hamarabb kéri adatainak törlését, az a promóciós szabályzatban is megtalálhatóan a nyereményjátékból/promócióból való kizáráshoz vezet.
Részvétel közvéleménykutatásokban/véleményezésekben

A weboldalunkon közvéleménykutatást végzünk. Ezek a közvéleménykutatások általában névtelenül történnek. Ha kivételesen begyűjtjük az adatait egy közvéleménykutatás során, akkor az Ön által megadott adatok tárolása és felhasználása csakis a közvéleménykutatás lefolytatása és figyelemmel kisérése céljából történik. A közvéleménykutatás maga határozza meg, hogy milyen adatokat gyűjtünk össze. Az adatait azonnal töröljük, amint már nincs szükség rájuk a közvéleménykutatás és a figyelemmel kísérés céljából.

Egyes termékeinket véleményezheti is a weboldalunkon. Az erre a célra gyűjtött adatok megtalálhatók az erre vonatkozó űrlapon. Erre az esetre speciális előírások vonatkoznak, amelyeket az értékelés elküldésekor külön megjelenítünk. Az értékelések kezelésére egy szolgáltatót használunk.
Részvétel különleges eseményeken

Ha egy eseményre regisztrál, akkor eltároljuk és felhasználjuk az Ön által, az esemény megrendezése és későbbi kapcsolattartás érdekében megadott adatokat. Az általunk, e célból gyűjtött adatok az adott esemény regisztrációs űrlapjától függenek. Az Ön adatait töröljük, amikor már nincs rájuk szükség az esemény megrendezéséhez vagy későbbi kapcsolattartáshoz.

Egyes eseményeknél a részvételi díjat közvetlenül kell megfizetni vagy részben vagy egészben a partnereink fogják felügyelni és levezényelni. Ebben az esetben átirányításra kerül a megfelelő partner weboldalára. Ebben az esetben a megfelelő fizetési adatokat (vezetéknév, keresztnév, postacím, résztvevők száma fizetés módja), a partnerünkhöz eljuttatjuk, hogy kivitelezze az eseményt/fizetési folyamatot, feltéve, hogy megtörtént a fizetés.
Az adatai jó kezekben van, ha valamelyik izgalmas eseményünkön részt vesz
Oldalaink a közösségi médiában

A személyes adatok feldolgozása során számunkra fontos a magánéletének védelme. Az egyes közösségi oldalaink (pl. Facebook rajongói oldal, Instagram/Pinterest oldal) meglátogatásakor összegyűjtött adatokat bizalmasan és csak a kötelező előírásoknak megfelelően dolgozzuk fel.
Az Ön adatainak a közösségi médiaoldalon keresztül történő feldolgozásáért a közösségi média megfelelő üzemeltetője (lásd az alábbi példákat) velünk együtt felelős. Mivel ezeknek az adatoknak a feldolgozása a mi felelősségi körünkön belül zajlik, ezért az adatvédelemmel és az Ön jogainak gyakorlásával kapcsolatos minden kérdésben rendelkezésére állunk az ezen adatvédelmi információkban foglaltakkal összhangban.

Adatkezelés a közösségi média szolgáltatás által

A közösségi média szolgáltatás az adott közösségi média használatakor azonnal feldolgozza a személyes adatait. A feldolgozás például a következő használati folyamatokhoz kapcsolódik:
  • Egy oldal megtekintése vagy egy videó megosztása egy másik oldalról
  • Feliratkozás egy oldalra vagy leiratkozás róla
  • Egy oldal vagy bejegyzés megjelölése, mint „tetszik" vagy „már nem tetszik" és hasonló funkciók
  • Oldal ajánlása bejegyzésben vagy hozzászólásban
  • Hozzászólás, megosztás vagy válasz egy oldalon levő bejegyzésre (ideértve a válasz típusát is)
  • Egy oldalon való közreműködés elrejtése vagy spamként való bejelentése
  • Másik webhelyről kattintson a közösségi médiaszolgáltatóra vagy a közösségi médiaszolgáltatón kívüli weboldalon egy olyan linkre, amely az oldalra vezet.
  • Egy oldal tartalmának előnézetéhez vigye az egérmutatót az oldal neve vagy profilképe fölé.
  • Használja a közösségi média szolgáltatásait, például a weboldalt, a telefonszámot, az „útvonaltervezés” gombot vagy az oldalon található bármely más gombot.
  • Az információ, hogy a bejelentkezés számítógépen vagy mobileszközön keresztül történt-e.
A közösségi médiaszolgáltató alábbi adatvédelmi irányelveiben megtudhatja, mely személyes adatokat gyűjti a közösségi médiaszolgáltató, hogyan dolgozza fel azokat és milyen adatvédelmi jogai vannak a szociális médiaszolgáltatóval szemben. Nincs befolyásunk a felmérést követően a közösségi média szolgáltató általi adatfeldolgozásra.

Adatkezelés általunk

A szociális média szolgáltatón keresztül általunk készített weboldalon a közösségi média szolgáltató a következő adatkategóriákhoz biztosít hozzáférést:
  • A közösségi médiaszolgáltató hozzáférést biztosít nekünk olyan statisztikai elemzésekhez, amelyek információkat szolgáltatnak a közösségi médiánál levő weboldalunk használatáról. A számunkra látható elemzések nem teszik lehetővé az egyének használati szokásainak egyedi elemzését. Mi csak az összesített adatokat látjuk (például a megtekintések, tetszikek, követők számát, megtekintés földrajzi helyét, korcsoportot, nemet, stb.), amelyek a hallgatóságot és a közösségi médiahasználatot mutatják a számunkra. Nem kapjuk meg az egyes felhasználók adatait, amelyek az elemzés alapját képezik.
  • Beállíthatjuk a közösségi média weboldala vagy az egyes közzétett cikkek célcsoportjait. A beállítás alapját az általános paraméterek képezik (pl. korcsoport, nyelv, régió, érdeklődés), amelyeket felhasználhatunk arra, hogy a tartalmat bizonyos csoportok érdeklődési köréhez igazítsuk. A közösségi médiaszolgáltató által biztosított adatok nem teszik lehetővé számunkra az egyének azonosítását vagy közvetlen megkeresését.
  • Ha a közösségi médiaszolgáltatón keresztül, vagy bármilyen más módon kapcsolatba lép velünk, és tudatosan megadja nekünk a személyes adatait (pl. közvetlen csatlakozás a közösségmédia weboldalunkhoz), akkor ezeket a személyes adatokat abból a célból tároljuk és dolgozzuk fel, amely célból nekünk megadta.
  • Ezeket az adatokat kizárólag azzal a céllal dolgozzuk fel, hogy a célcsoportunk ismeretében nekik tartalomszolgáltatást biztosítsunk közösségi média weboldalunkon, valamint hogy jobban megértsük és optimalizáljuk a szociális média webhelyünk használatát.
Emellett nincs befolyásunk a közösségi médiaszolgáltató által gyűjtött adatok feldolgozására (ezeknek az adatoknak a továbbküldésére).
Kérjük olvassa el az érintett közösségi médiaszolgáltató adatvédelmi irányelveit az alábbiakban, amelyből részletesen megtudhatja, mely személyes adatokat gyűjti a közösségi médiaszolgáltató, hogyan dolgozza fel azokat és milyen adatvédelmi jogai vannak az érintett közösségi médiaszolgáltatóval szemben:
  • Facebook Inc., 1601 S California Ave, Palo Alto, California 94304, USA; http://www.facebook.com/policy.php ; Facebook benyújtotta az EU-US Adatvédelmi pajzshoz.
  • Twitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, California 94103, USA; https://twitter.com/privacy . Twitter benyújtotta az EU-US Adatvédelmi pajzshoz.
  • Instagram, Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ireland, szolgáltatja https://help.instagram.com/519522125107875
  • Pinterest Europe Ltd., Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, Írország, https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy
  • Snapchat az Európai Unió(EU), az Európai Gazdasági Térség (EEA) országai és Svájc számára: SNAP GROUP LIMITED 7-11 Lexington Street, London, Egyesült Királyság, W1F 9AF minden egyéb ország számára: SNAP Inc, 2772 Donald Douglas, Loop North Santa Monica, CA 90405 Egyesült Államok, USA. A SNAP Inc. benyújtotta az EU-US Adatvédelmi pajzshoz.
  • LinkedIn az Európai Unió(EU), az Európai Gazdasági Térség (EEA) országai és Svájc számára: LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Írország és minden egyéb ország számára: LinkedIn Corporation, 1000 W. Maude Avenue, Sunnyvale, CA 94085, USA. A LinkedIn Corporation benyújtotta az EU-US Adatvédelmi pajzshoz.
  • Xing SE, Dammtorstrasse 30, 20354 Hamburg, Németország, https://privacy.xing.com/en/privacy-policy
Az EU-US Adatvédelmi pajzsra vonatkozó információk a következő helyen találhatók: https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework
Adatvédelmi információk a közösségi médiaoldalaink egyikének használatához.
Az általunk használt cookie-típusok és működési módjuk
Sütik

A cookie-k kis szöveges fájlok, melyek tárolása a böngészőjének egy speciális memóriaterületén történik. Ugyanakkor a cookie-k nem alkalmasak programok elindítására vagy vírusoknak a számítógépre juttatására. A cookie-k elhelyezése a weboldalunk meglátogatásakor történik, vagy akkor, ha egy úgynevezett pixelkód/adatgyűjtő jel végzi az elhelyezést. A sütiket azonban csak annak a tartománynak a webszervere olvashatja el, ahonnan eredetileg elhelyezték.

Ön bármikor megtekintheti a weboldalunkat cookie-k használata nélkül is. A böngészőket általában úgy állítják be, hogy cookie-kat fogadjanak el. A böngészője általi cookie használat megakadályozása érdekében az internet böngésző beállításainál kikapcsolhatja a cookie-k használatát és törölheti a már elhelyezett cookie-kat. Az internet böngésző súgó funkciója bemutatja hogyan kapcsolhatja ki és törölheti a cookie-kat a böngészőjében. Vegye figyelembe, hogy a sütik kikapcsolása/törlése miatt webhelyünk egyes funkciói nem fognak az elvárt módon működni. A weboldalunkon található egyes funkciókhoz szükséges cookie-k az alább találhatók. Emellett a cookie-k kikapcsolása/törlése csak az itt használt internet böngészőt érinti. A cookie-k kikapcsolását/törlését ennek megfelelően a többi böngészőben is ugyanígy el kell végezni.

Ezen túlmenően számos lehetőség van a cookie-k elhelyezésének megakadályozására, akár kiválasztva őket a nyomkövető szalagon, akár külön-külön arra a szolgáltatóra vonatkozóan, amelynek eszközét bizonyos célokból használjuk. A megfelelő eszközzel való közvetlen kapcsolattal ez utóbbi lehetőséget javasoljuk Önnek.

Munkamenet cookie-k

Webhelyszolgáltatásunk részeként munkamenet cookie-kat használunk, melyeket a webhelyünk meglátogatásakor az Ön eszközén tárolunk - függetlenül a nyomkövető szalagon való kiválasztásától - és amelyek az internet böngésző bezárásakor (pl. a program bezárásakor) automatikusan törlődnek. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a cookie-kban levő információk felhasználásával különböző funkciókat biztosítsunk az Ön számára.

A következő célokra használjuk a munkamenet cookie-kat, amelyeket bizonyos funkciók érdekében alkalmazunk, és amelyek nem tartalmaznak személyes adatokat:
  • a videó- vagy audiotartalom hibamentes lejátszásának biztosítására (például a Vimeo vagy a Youtube videók lejátszásához);
  • egyes felhasználói beírások ideiglenes tárolására (pl. a bevásárló kosár vagy online űrlap tartalma)
  • felhasználóbarátság növelésére és a statisztikai tartomány mérésére.
Bizonyos funkciókhoz használt, személyes adatokat tartalmazó munkamenet cookie-k:
  • Egy felhasználót ideiglenesen azonosító vagy felhatalmazó cookie (pl. egy munkamenet-azonosító a bevásárló kosár tartalmának ideiglenes mentéséhez);
A munkamenet cookie-k legkésőbb az internet böngésző bezárásakor automatikusan törlődnek, de akár korábban is az adott cookie élettartamának végén.

Állandó cookie-k

Az állandó cookie-k, még az internet böngésző bezárása után is tárolódnak az eszközén. Az ezekben a cookie-kban található információkkal a weboldalunkon kényelmi funkciókat biztosítunk Önnek (mint pl. bizonyos felhasználói preferenciák vagy keresés vagy nyelvi beállítások), de ugyanakkor gyűjtjük a weboldalunkon való használati szokást is, hogy aztán ezeket az információkat a weboldalunk javítására (pl. hibák észlelésére) és az Önnek szánt reklámok testreszabására használjuk fel.

A személyes adatokat tartalmazó állandó cookie-k, amelyek a felhasználói szokások összegyűjtésére szolgálnak csak az Ön jóváhagyásával gyűjthetők össze, amelyet a weboldalunkon történő első látogatás során adhat meg a nyomkövető szalagon. A felhasználói szokásaira vonatkozó jóváhagyást bármikor visszavonhatja úgy, hogy törli az internet böngészőbben levő összes cookie-t. Azonban ebben az esetben szükségessé válhat a cookie-k fenti célra való használatára vonatkozó új döntés meghozása a nyomkövető szalagon keresztül. Az egyedi webelemzésre/marketing eszközökre vonatkozó jóváhagyását is visszavonhatja az alábbiakban részletezett módon.

Az állandó cookie-któl származó adatok tárolása az adott cookie lejárati idejéig történik vagy addig, amíg Ön nem törli ezeket a cookie-kat.
A weboldalunk cookie-kat használ, és ebben a részben azt mutatjuk meg, hogy milyen típusú cookie-kat használunk, és milyen adatokat hoztunk létre és dolgoztunk fel
A következőkben részletesen bemutatjuk, hogy milyen technológiákat és partnereket használunk az Ön felhasználói szokásainak elemzésére:
Felhasználói profilok webelemzése

Webelemző eszközöket használunk reklámozáshoz, piackutatáshoz és weboldalunk (és adott esetben a hírlevél) kialakításához szükséges felhasználói visszajelzésekhez. Ebből a célból elemző sütiket és / vagy JavaScriptet használunk a weboldalunk látogatására és a hírlevélben szereplő hivatkozások használatára vonatkozó adatok gyűjtésére és feldolgozására (ha rendelkezésre állnak). Használati adatainak összegyűjtése és használati profiljának elkészítése cookie-azonosítóval történik. Az IP címét vagy nem gyűjtjük be vagy a begyűjtés után anonim módon kezeljük. Ezért a használt azonosítóból nem lehet az Ön személyazonosságát közvetlenül meghatározni.

Az alábbiakban további információkat talál az általunk és partnereink által használt webelemzési eszközökről, és arról, hogy egy adott webelemző eszköznél hogyan tudja megakadályozni, hogy az begyűjtse és feldolgozza az adatait.
Látogatásából sokat megtudhatunk arról, hogy mennyire találja vonzónak weboldalunkat ‒ ezért weboldalunk folyamatos fejlesztése érdekében webelemző eszközöket használunk
Adobe Analytics (Adobe Marketing Cloud)

Webelemzéshez az Adobe Audience Managert és az Adobe Trackinget („Adobe Analytics”) használjuk, amely az Adobe Systems Software Ireland Ltd., 4-6 Riverwalk, Citywest Business Park, Dublin 24, Ireland („Adobe") által nyújtott szolgáltatás. A weboldalunk használatával összefüggő információkat az Adobe kiszolgálóira juttatjuk el, ahol összegzett adatokként kerülnek elemzésre és ugyanígy jutnak vissza hozzánk. Ezek az adatok lehetővé teszik, hogy azonosítani tudjuk a weboldal általános használatának trendjeit. Az így kapott felhasználási profilokat nem kapcsoljuk össze az Ön nevével vagy más olyan adatával, mint pl. az e-mail-címe, amelyek alapján megismerhető az Ön személyazonossága. A szolgáltatás által tárolt felhasználási adatokat a begyűjtés időpontjától számított legfeljebb 37 hónapig őrizzük meg.

Letiltás: Ha nem szeretné, hogy felhasználási adatait begyűjtsük, akkor vegye igénybe az Adobe letiltó weboldalát. Az Adobe Analytics cookie-k működésével kapcsolatos információkat találhat, valamint letilthatja ezt a funkciót az alábbi hivatkozás segítségével: http://www.adobe.com/privacy/opt-out.html .
Adobe Test & Target

Az Adobe Test & Target (az Adobe Systems Software Ireland Ltd., 4-6 Riverwalk, Citywest Business Park, Dublin 24, Ireland „Adobe" által nyújtott szolgáltatás) az A/B tesztek alapján működik. Ez azt jelenti, hogy a weboldalunkat használó személynek a weboldalnak az eredetitől eltérő különböző változatai jelennek meg (pl. más kialakítással és tartalommal). A két változat összehasonlításával megállapíthatjuk, hogy melyik változatot részesítik előnyben a felhasználóink. Az Adobe Test & Target használata esetén csak az Önhöz kapcsolódó információk feldolgozására kerül sor, melyek azonban nem használhatók személyazonossága megismerésére. Az IP-cím anonimizálása is aktív, ami azt jelenti, hogy IP-címét az Adobe Test & Target lerövidíti mielőtt további feldolgozási műveleteket hajtana végre. Az így kapott felhasználási profilokat nem kapcsoljuk össze az Ön nevével vagy más olyan adatával, mint pl. az e-mail-címe, amelyek alapján megismerhető az Ön személyazonossága.

A szolgáltatás által tárolt felhasználási adatokat a begyűjtés időpontjától számított legfeljebb 37 hónapig őrizzük meg. Letiltás: Ha nem szeretné, hogy felhasználási adatait begyűjtsük, akkor vegye igénybe az alábbi hivatkozást: http://bsh.tt.omtrdc.net/optout . Az Adobe Test & Target cookie-k működésével kapcsolatos információkat találhat, valamint letilthatja ezt a funkciót az alábbi hivatkozás segítségével: https://www.adobe.com/privacy/opt-out.html .
ChannelSight

Terméleink közül sokat meg tud vásárolni a megfelelő hivatkozáson keresztül (pl. egy „Online vásárlás" gombbal), a velünk együttműködő kereskedők weboldalán (pl. „Kereskedő boltjának felkeresése" funkcióval). Ha követi a kereskedő online áruházának kiválasztott termékoldalára mutató megfelelő hivatkozást, JavaScript kódot és cookie-kat (azaz konverziókövetést) használunk annak naplózására, hogy Ön rákattintott a hiperhivatkozásra, és hogy a terméket a kereskedő online áruházában megvásárolja-e vagy sem. Az így összegyűjtött felhasználási adatokat fel lehet használni a „Kereskedő üzletének meglátogatása" funkció vonzerejének mérésére, és adott esetben a kereskedő online áruházával történő kereskedelmi elszámolás céljára (azaz kapcsolt marketing). A kereskedők online áruházai néha jutalékot fizetnek nekünk, amikor a leendő vásárlókat és ügyfeleket sikeresen átirányítjuk a számukra.

A ChannelSight Ltd., Suite 3, Anglesea House, Carysfort Ave., Blackrock, Co. Dublin, Ireland (www.channelsight.com) vállalatot használjuk szolgáltatóként nyomkövetési célokra. A „Tovább a kereskedő weboldalára” funkció használatához kapcsolódó információk továbbításra kerülnek a ChannelSight kiszolgálókhoz, azokat elemzik és visszaküldik nekünk, hogy felmérhessük az „Üzlet látogatása” funkció használatával kapcsolatos trendeket.

Felhívjuk figyelmét, hogy a fent említett nyomkövetés közvetlenül kapcsolódik az „Online vásárlás” funkcióhoz, ahol közvetlenül tájékoztatjuk az adatok tervezett felhasználásáról. A webhelyünkön az „Online vásárlás" gomb használatával hozzájárul a weboldal használatának weboldalon belüli rögzítéséhez és a megadott célokat szolgáló elemzéshez, különös tekintettel a ChannelSight és a kereskedő által ehhez kapcsolódó adatgyűjtéshez, valamint az adatok számunkra történő átadásához a ChannelSight és a kereskedő által. A felhasználási adatok törlésre kerülnek, amikor már nincs rájuk szükség kereskedelmi teljesítés vagy elemzés céljából.

Letiltás: a használati adatok ChannelSighton keresztül történő összegyűjtésének megelőzése érdekében kérjük használja a ChannelSight letiltási weboldalát, a következő hivatkozáson: https://www.channelsight.com/privacypolicy/
Mouseflow

A weboldalunk és az általa nyújtott szolgáltatások továbbfejlesztése érdelében rögzítjük egyes véletlenszerűen kiválasztott weboldal látogató egérmozgását és kattintásait, ugyanakkor az IP-címek anonimizálva vannak.

Ezeknek a felhasználási adatoknak a gyűjtéséhez a Mouseflow ApS, Flaesketorvet 68, 1711 Koppenhága, Dánia szolgáltatót vesszük igénybe.

Az így kapott felhasználási profilokat nem kapcsoljuk össze az Ön nevével vagy más olyan adatával, mint pl. az e-mail-címe, amelyek alapján megismerhető lenne az Ön személyazonossága. A szolgáltatás által tárolt felhasználási adatok a begyűjtés időpontjától számított három hónap elteltével törlésre kerülnek.

Letiltás: Ha nem szeretné, hogy felhasználási adatait begyűjtsük, akkor vegye igénybe a Mouseflow letiltó oldalát az alábbi hivatkozáson: https://mouseflow.com/opt-out/ .
Marketing a „felhasználási profilok" használatával

Számos különböző marketingeszközt használunk weboldalunkon, ha ezekre megkapjuk Öntől az engedélyt, például a nyomkövető szalagon megadott jóváhagyással. Ezek a marketing eszközök teszik lehetővé számunkra, hogy a weboldalaink használata közben olyan információkat szolgáltassunk termékeinkről a sajátweboldalunkon és mások webhelyein, amelyek az Ön érdeklődésére tarthatnak számot. Ebből a célból gyűjtjük össze és dolgozzuk fel az olyan felhasználói szokásokat webhelyünk látogatásakor, mint például a meglátogatott oldalak, navigációs minták, vásárolt termékek és hasonló adatok. Használati adatainak összegyűjtése és használati profiljának ezekből az adatokból való elkészítése adattakarékos módon, cookie-azonosítóval vagy más technológiával történik.

Mi a partnereink marketingeszközeit is használjuk. A partnereink az adatfeldolgozást a saját felelősségükre végzik. Az alábbiakban információkat talál az általunk használt technológiákról és partnerekről, valamint arról, hogy hogyan tudja megelőzni a fent említett adatok összegyűjtését és feldolgozását. Külön említjük meg a saját felelősségi körünkbe tartozó marketingeszközöket.

Ezek a marketing eszközök azon az elven alapulnak, hogy a saját webhelyünkön és harmadik fél webhelyein a felhasználók számára érdekes hirdetéseket helyezünk el, amelyek javíthatják a reklámkampány teljesítményét, és amelyek megakadályozzák, hogy ugyanaz a felhasználó ugyanazokat a hirdetéseket többször láthassa. Emellett rögzíthetjük azt is, hogy a reklámok lejátszása sikeres volt-e (átalakítások). Ez az az eset, amikor a felhasználó megtekint egy általunk elhelyezett hirdetést, majd később vásárol valamit ugyanabból a webböngészőből a weboldalunkon.

A weboldalunk meglátogatásakor, az Internet böngészője automatikusan létrehozza a közvetlen kapcsolatot az adott szolgáltató kiszolgálójával. Ezen integráció révén a szolgáltató megkapja azt az információt, hogy weboldalunk lényeges részét megjelenítették vagy egy hirdetésre rákattintottak, és továbbítja nekünk a megfelelő értékeléseket.

Ha regisztrált az adott szolgáltató szolgáltatásaira, akkor ez a szolgáltató hozzárendelheti a látogatást fiókjához. Még akkor is, ha nem regisztrált a megfelelő szolgáltatónál, vagy még nem jelentkezett be, az Ön IP-címét a fenti műszaki folyamat részeként műszaki úton továbbítják a szolgáltatóhoz, ha erre a szolgáltatás nyújtásához technikailag szükség van. Például néhány szolgáltató létrehoz egy felhasználói profilt a nem regisztrált vagy be nem jelentkezett felhasználók számára, amely az átvitt adatok alapján nincs társítva a szolgáltatónál levő fiókhoz. Ezt úgy kerülheti el, hogy nem nyitja meg a weboldalunk érintett tartalmát (pl. a harmadik féltől származó videókat).

Olyan technológiát is használunk, mellyel javíthatjuk a reklámjaink minőségét. Ez magában foglalja azt is, hogy a hirdetések csak azoknál a felhasználóknál jelennek meg, akik potenciálisan érdeklődnek a reklámozott termékek és szolgáltatások iránt, vagy azoknál a felhasználóknál, akik meghatározott, de absztrakt tulajdonságokkal rendelkeznek (úgynevezett „egyedi közönség").

Az alábbiakban tájékoztatjuk Önt az általunk használt marketingeszközök szolgáltatóiról, azok adatvédelmi előírásairól, valamint arról, hogy miként tudja - az egyes szolgáltatóknál - véglegesen megakadályozni a használati adatok gyűjtését. Ezenkívül az internet böngészője általi cookie használat megakadályozása érdekében az internet böngésző beállításainál közvetlenül kikapcsolhatja a cookie-k használatát és törölheti a már elhelyezett cookie-kat. Felhívjuk figyelmét, hogy ez az intézkedés nem törli a szolgáltató által már létrehozott felhasználói profilokat, hanem csak megakadályozza a további felhasználói adatok jövőbeli gyűjtését.
Google Ad Server

A Google LLC,1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google") Google Ad Server (korábban DoubleClick) online marketing eszközét használjuk.

Az adathasználat a gyűjtéstől számított 540 nap eltelte után törlésre kerül. A DoubleClickre vonatkozó további információkért látogassa meg a https://www.google.de/doubleclick weboldalt vagy a Google's általános adatvédelmi irányelveket: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy .

A Google online marketingeszközét a saját felelősségünkre használjuk. Ebből a célból adatvédelmi megállapodást kötöttünk Google-val, hogy ügyfeleink adatait csak az utasításaink alapján dolgozhatják fel, nem adhatják tovább harmadik személyeknek, és megfelelő műszaki védelmet kell biztosítaniuk.

Letiltás: A használati adatok végleges letiltásához a Google egy beépülő modult ajánl a különböző internet böngészőkhöz: http://www.google.com/settings/ads/plugin . Csak a személyre szóló reklámok kikapcsolásához blokkolhatja a harmadik féltől vagy a „www.googleadservices.com" tartományról származó cookie-k használatát, vagy kikapcsolhatja a személyre szóló reklámokat a következő helyen levő hivatkozás használatával: https://www.google.de/settings/ads
Facebook Pixels és Custom Audiences

Mi a Facebook Inc. 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA, és Facebook Ireland Ltd. 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Írország „Facebook Pixels and Custom Audiences"online marketing eszközeit használjuk, ha az EU lakosa („Facebook").

A Facebook saját adatvédelmi felelősségvállalása alapján dolgozza fel az Ön adatait, amely a Facebook adathasználati politikájának részét képezi. A Facebook ads és Facebook pixels alkalmazásokkal kapcsolatban további információkat a következő hivatkozásokon talál: https://www.facebook.com/policy és https://www.facebook.com/business/help/651294705016616

Letiltás: A használati adatok gyűjtésének végleges megakadályozása érdekében, használja a következő hivatkozást: . Regisztrált Facebook felhasználóként beállíthatja azt is, hogy milyen típusú hirdetések jelenjenek meg a Facebookon belül. Nyissa meg a következő hivatkozást: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
Google Ads és Remarketing

A Google LLC,1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google") „Google Ads és Remarketing" online marketing eszközeit használjuk. A Google benyújtotta az EU-US Adatvédelmi pajzshoz, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. A Google online marketingeszközét a saját felelősségünkre használjuk.

A szolgáltatásnál használt cookie-k általában 30 nap elteltével érvényességüket vesztik, és nem céljuk az Ön személyének azonosítása. A Google kizárólag statisztikai értékeléseket biztosít számunkra. A Google az Ön információit a Google adathasználati politikája alapján dolgozza fel. További információkat a következő hivatkozáson talál: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy

Letiltás: A használati adatok végleges letiltásához a Google egy beépülő modult ajánl a különböző internet böngészőkhöz: http://www.google.com/settings/ads/plugin . A személyre szóló reklámok kikapcsolásához blokkolhatja a harmadik féltől vagy a „www.googleadservices.com" tartományról származó cookie-k használatát, vagy kikapcsolhatja a személyre szóló reklámokat a következő helyen levő hivatkozás használatával: https://www.google.de/settings/ads . A személyre szóló reklámokat a http://www.aboutads.info/choices hivatkozáson keresztül is kikapcsolhatja, ha a szolgáltató csatlakozott az „About Ads" önszabályozó kampányhoz.
Közösségi és hasonló hálózatok és szolgáltatások

Integrált közösségi oldalakhoz kapcsolódó gombokkal megoszthatja weboldalunk tartalmát a közösségi oldalakon. A tartalom megosztását elősegítő valamennyi közösségi oldalakhoz kapcsolódó gomb egyszerű hiperhivatkozásként kerül beépítésre, nem pedig a közösségi oldalak által fejlesztett beépülő modulok révén. Ezzel biztosítható, hogy az adatait nem továbbítják automatikusan a közösségi oldal kiszolgálóira a weboldal elérésekor. Emellett, amikor weboldalunk tartalmát megosztja, akkor csak az adott tartalom megosztásához szükséges információkat továbbítjuk a közösségi oldal felé (pl. a megosztani kívánt tartalomra mutató hivatkozás). E közben nem továbbítunk személyes adatokat.

Ezzel egyidejűleg egyszerű, a weboldalainkra mutató hivatkozások is megtalálható a közösségi oldalakon. Ha egy weboldalunkon elhelyezett hivatkozást követ egy közösségi oldalra, vagy bejelentkezik a közösségi oldalára azért, hogy a weboldalunk tartalmát megossza, akkor adatait az érintett közösségi oldal szolgáltatója dolgozza fel.

Ha regisztrált és bejelentkezett más olyan hálózatokba vagy szolgáltatásokba, amelyek regisztrációt igényelnek a webhelyünk vagy az egyes funkciók használata során (pl. Vimeo, YouTube), akkor az adott hálózat/szolgáltatás információkat gyűjthet az Ön használatáról, vagy alkalmazhat beállításokat, például a lejátszott/lejátszandó videók állapotát. Ezeket az adatokat azonban kizárólag az adott hálózat/szolgáltatás gyűjti a saját adatvédelmi felelősségi körében, és az adott szolgáltató dolgozza fel.

Az adatgyűjtés céljáról és terjedelméről, a további feldolgozásról és az adott hálózati szolgáltató általi felhasználásáról, valamint a magánélet védelméhez kapcsolódó jogairól és beállításairól bővebben az adott szolgáltató vonatkozó weboldalán érheti el az adatvédelmi információkat.
Weboldalunk tartalmát biztonságosan oszthatja meg közösségi oldalakon is
Forgalmazó keresése Google Térkép segítségével

Felhasználóként a weboldalunkon igénybe veheti az adott területen található együttműködő forgalmazókat mutató térképet. Ezt a térképet a Google Térkép segítségével jelenítjük meg. A Google Térkép szolgáltatást a a Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA nyújtja. A Google Térkép használata során a személyes adatok feldolgozásának módjáról a következő hivatkozáson keresztül tájékozódhat: https://policies.google.com/privacy

Ha szeretné megjeleníteni az Ön közelében található együttműködő forgalmazókat, akkor meg kell adnia a helyet akár annak kézi begépelésével, akár a webböngésző automatikus helymeghatározó funkciója segítségével. A személyes adatok feldolgozására nem kerül sor, ha kézzel adja meg ezt az információt, feltéve, hogy nem adja meg otthoni címét. A helynek a webböngésző helymeghatározó funkciójával történő automatikus megállapítása során az IP-cím feldolgozására kerül sor. Az adatok feldolgozását az Ön hozzájárulása teszi lehetővé, melyet a webböngésző akkor kér, amikor a térképet megnyitotta. Ebben a körben nem tároljuk el az Ön IP-címét.
Az adattovábbítás esetei

Weboldalunk működtetése érdekében számos szolgáltatóval dolgozunk együtt. Ezeket a szolgáltatókat gondosan választottuk ki, valamint az Ön adatai biztonsága érdekében adatvédelmi megállapodást kötöttünk minden egyes szolgáltatóval.

Weboldalunk működtetése érdekében az alábbi szolgáltatókkal dolgozunk együtt:

  • Tárhelyszolgáltató, beleértve a kapcsolódó műszaki szolgáltatásokat (például teljesítmény-ellenőrzés és mérés, tartalomtovábbító hálózatok)
  • Weboldalunk további funkcióit biztosító szolgáltató (pl. termékvideók, katalóguskiadás)
  • Programozási szolgáltatásokat végző szolgáltatók
  • Értékesítési és marketing szolgáltatásokat végző szolgáltatók
  • Forródrót szolgáltatásokat végző szolgáltatók

Csak akkor továbbítjuk az Ön adatait más fogadó feleknek, ha arra az Önnel kötött szerződés teljesítése érdekében szükség van, illetve ahol cégünk vagy a fogadó fél jogos érdekében áll az Ön adatainak kiadása vagy Ön hozzájárult az adatok továbbításához. Ilyen esetekben az Ön érintett adatait az adatok címzettjeinek adatvédelmi szabályainak megfelelően dolgozzák fel. E fogadó felek közé tartoznak a szolgáltatók és más, cégcsoportunkba tartozó cégek is. Adatok továbbítására kerülhet sor más fogadó felek irányában is abban az esetben, ha erre jogi rendelkezések, közigazgatási vagy bírósági határozatok köteleznek minket.

Az adatok további fogadó felei az alábbiak:

  • Termékek kiszállításában/begyűjtésében részt vevő felek
  • Fizetésfeldolgozó szolgáltatók
  • Kintlevőségkezelő szolgáltatók
  • Eseményszervező szolgáltatók
  • Regisztrációt kezelő szolgáltatók
A weboldalunkkal kapcsolatban adatokat feldolgozó szolgáltatókat gondosan választjuk ki és az adatvédelmi előírások betartására kötelezzük őket
Adatvédelmi kérdésekben kapcsolattartója

Ha kérdése van az adatvédelem vagy jogai gyakorlása vonatkozásában, akkor az alábbi elérhetőségeken közvetlenül kapcsolatba léphet cégünk adatvédelmi felelősével:

BSH Hausgeräte GmbH.
Adatvédelmi felelős

Carl-Wery-Str. 34
81739 München, Németország
Data-Protection-HU@bshg.com
Ha kérdése van az adatvédelem vagy jogai gyakorlása vonatkozásában, akkor az alábbi elérhetőségeken közvetlenül kapcsolatba léphet cégünk adatvédelmi felelősével:
Adatvédelemről szóló tájékoztatás módosításai

Az adatvédelmi tájékoztató a weboldalunkon az adatfeldolgozás jelen állapotát mutatja. Amennyiben változás állna be az adatfeldolgozásban, akkor az adatvédelemről szóló tájékoztatást annak megfelelően módosítjuk. Weboldalunkon mindig az adatvédelmi tájékoztató legfrissebb változatát jelenítjük meg, így bármikor megismerheti a weboldalunkon megvalósuló adatfeldolgozás hatókörét.
Kiegészítő információk az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet - GDPR)
Adatfeldolgozás jogi alapja

A fenti adatfeldolgozási műveletek
  • jogi alapját az (EU) 2016/679 rendelet 6. cikkely, 1. bekezdés b pontja képezi:
    • Regisztráció weboldalunkon
    • Vásárlás weboldalunkon
    • Kényelmes regisztráció (Közösségi média bejelentkezési lehetőség)
    • Részvétel sorsolásokon/promóciókban
    • Részvétel közvéleménykutatásokban, véleményezésekben
    • Részvétel eseményeken
    • Weboldalunk használata üzlet partnerként
  • jogi alapját az (EU) 2016/679 rendelet 6. cikkely, 1. bekezdés f pontja képezi:
    • Weboldal megjelenítésének műszaki biztosítása (pl. tartalomszolgáltató hálózatok)
    • További weboldal funkcióik (pl. termékvideók, katalóguskiadás)
    • naplóadatok
    • Lépjen kapcsolatba velünk
    • Weboldalunk használata üzlet partnerként (házhozszállítási opció)
    • Munkamenet cookie-k és állandó cookie-k kényelmi célokra
    • Webelemzés és marketing
      • Adobe Analytics
      • Adobe Test & Target
  • Hozzájárulása a 2016/679 (EU) rendelet 6(1)(a) bekezdése szerint:
    • Forgalmazó keresése Google Térképpel
    • Hírlevél
    • Állandó cookie-k használati szokások rögzítéséhez
    • Webelemzés és marketing
      • ChannelSight
      • mouse flow
      • DoubleClick
      • Facebook Pixels és Custom Audiences
      • Google Ads és Remarketing
Az Ön jogai

Ha bármilyen kérdés merülne fel a személyes adataival kapcsolatosan, akkor a jogai leírását az alábbiakban találja:

Adatvédelmi jogainak gyakorlása

Kérelmének benyújtásához használja a következő kapcsolatfelvételi csatornákat:

I. Fogyasztók: Kérjük, használja a Fogyasztói adatkérések webes űrlapját: https://datarequest.bsh-group.com/

II. Kereskedő/beszállító/szolgáltató és ezek alkalmazottai: Kérjük, lépjenek kapcsolatba a helyi értékesítési vagy beszerzési osztályunkkal

III. Alkalmazottaink: Kérjük, lépjenek kapcsolatba a helyi HR osztállyal

• Az Ön joga az Önről tárolt adatokról való tájékoztatáshoz: Kérésére tájékoztatjuk az Önről tárolt adatokról.
• Az Ön joga az adatai pontosságához és teljességéhez: Az Önről tárolt pontatlan adatokat kijavítjuk, ha ennek tényéről értesít minket. A hiányos adatokat kiegészítjük, amennyiben ezek hiányosságáról értesít minket, valamint ha az adatok az adatfeldolgozás célja szempontjából szükségesek.
• Az Ön joga az Önről tárolt adatok törléséhez: Kérésére töröljük az Önről tárolt adatokat. Egyes adatok ugyanakkor csak egy meghatározott megőrzési időtartam alapján törölhetők, például akkor, ha törvény vagy más előírás kötelez minket az adatok megőrzésére, illetve tekintettel arra, hogy az Ön felé vállalt szerződéses kötelezettségeink teljesítéséhez szükségünk lehet az adatokra.
  • Az Ön joga az Önről tárolt adatok zárolásához: Egyes jogszabályban meghatározott esetekben zároljuk az Önről tárolt adatokat, ha Ön erre kér minket. A zárolt adatok csak rendkívül korlátozott mértékben dolgozhatók fel a továbbiakban.
  • Az Ön joga a hozzájárulás visszavonásához: Ön bármikor visszavonhatja az adatai feldolgozásával kapcsolatban adott hozzájárulását a jövőre nézve. Az Önről tárolt adatok feldolgozásának jogosságát ez csak a hozzájárulása visszavonásának pillanatától érinti.
  • Az Ön joga az Önről tárolt adatok feldolgozásához: Ön bármikor tiltakozhat az Önről tárolt adatok jövőbeli feldolgozásával szemben, amennyiben az adatok feldolgozásának alapját a 2016/679/EU rendelet 6. cikk (1) bekezdés e) pontjában vagy (1) bekezdés f) pontjában meghatározott jogalapok képezik. Amennyiben Ön tiltakozásáról értesíti minket, cégünk felfüggeszti az Önről tárolt adatok feldolgozását, feltéve, hogy a további feldolgozást nem írja elő vagy engedi meg más kötelező erejű vagy jogi rendelkezés. Az Önről tárolt adatok közvetlen marketingcélokra történő feldolgozása nem képez kötelező erejű vagy jogi rendelkezést számunkra.
  • Az Ön joga az adatok mozgatásához: Kérésére az Önről tárolt egyes adatokat strukturált, általánosságban használt és géppel olvasható formátumban elérhetővé tesszük.
  • Az Ön joga a szabályozó hatóságnál történő fellebbezéshez: Ön adatvédelemmel összefüggő fellebbezést nyújthat be valamelyik adatvédelmi hatósághoz. Ehhez forduljon az Ön lakhelyén illetékes vagy a cégünk felett joghatósággal bíró adatvédelmi hatósághoz:

    Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
    1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
    telefon: + 36 1 391 1400
    e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
Az adatai feletti teljes rendelkezés biztosítása érdekében számos olyan joggal rendelkezik, amelyekkel beleszólhat adatai kezelésének módjába
Adatok továbbítása az EGT-n kívüli fogadó felek részére

Cégünk személyes adatokat továbbíthat az EGT-n kívüli fogadó felek részére, az úgynevezett harmadik országokba. Ilyen esetben az adatok megosztása előtt gondoskodunk arról, hogy a fogadó fel az adatvédelem megfelelő szintjét biztosítsa (pl. az adott ország vonatkozásában az EU Bizottsága által hozott megfelelőségi határozat, illetve az Európai Unió és a fogadó fél között az általános EU-s szerződéses rendelkezésekről szóló megállapodás alapján), illetve arról, hogy Ön hozzájárulását adta adatai ilyen módon történő megosztásához.

Örömmel átadjuk Önnek a harmadik országbeli fogadó felek felsorolását, valamint az adatvédelem megfelelő szintjének biztosítása érdekében elfogadott konkrét rendelkezések másolatát. Ennek igényléséhez használja a fenti adatvédelmi információkat az „Az Ön kapcsolattartási pontja minden adatvédelmi kérdéssel kapcsolatban” szakaszban megadott elérhetőségekkel.
Csak akkor továbbítjuk adatait az EU-n kívüli fogadó felek részére, ha az adatvédelem garantált
Érvényesség kezdete: 2019.09.27.
Változat: DPI_1.1.0 HU

MyBosch

Regisztráljon díjmentesen, és élvezze az előnyöket!

Szolgáltatásaink

Kiváló Vevőszolgálat – a vásárlás előtt és után.

06 80 200 201

Bosch kompetencia

Fedezze fel a minőséget, a tökéletességet és a megbízhatóságot.

Viszonteladó keresése

Keressen viszonteladót vagy szervizet az Ön közelében!